FOTO Tânăr din județul Botoșani, la volanul unui autoturism neînmatriculat cu numere provizorii aparţinând unui alt mijloc de transport

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un botoşănean, care a condus pe drumurile publice un autoturism neînmatriculat şi pe care fuseseră aplicate plăcuţe cu număr provizoriu expirat, atribuit unui alt autovehicul.

În data de 10 aprilie, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe comunicaţia Cristineşti-Baranca, DJ298, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism, cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de către un bărbat, cetățean român, în vârstă 18 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

Cu ocazia efectuării controlului, polițiștii de frontieră au costatat că autorizația de înmatriculare provizorie este expirată, autoturismul la momentul opririi în trafic fiind neînmatriculat, inspecţia tehnică periodică era expirată, iar numărul provizoriu aplicat pe autoturismul oprit pentru control a fost atribuit unui alt autovehicul.

”Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că nu avea cunoştinţă, autoturismul fiind proprietatea tatălui. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun, infirmează printr-un comunicat Inspectoratul Poliției de Frontieră Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *