Primăria din Botoșani care investește aproape 10 milioane de lei în modernizarea drumurilor. Deja a stabilit constructorul

O primărie din județul Botoșani investește aproape zece milioane de lei în modernizarea drumurilor. Este vorba de Primăria comunei Leorda, care a desemnat, în urma unei licitații, firma care va executa lucrările.

Contractul are ca obiect execuția unor lucrari care sa asigure modernizarea a 9,768 km de drumuri comunale de pe teritoriul administrativ al comunei Leorda satele Leorda, Dolina, Mitoc si Costinesti, astfel incat conditiile de circulatie sa corespunda categoriei de drum si clasei tehnice V. Lucrarile propuse in cadrul proiectului constau in modernizarea sistemului rutier cu beton asfaltic, dispozitive pentru scurgerea si evacuarea apelor pluviale”, susțin reprezentanții Primăriei Leorda.

Lucrările au fost câștigat de societatea comercială Cornell’s Floor SRL din Botoșani, valoarea de adjudecare a licitației fiind de 9.941.838.19 lei.

Tânăra din Botoșani care a ținut primele pagini ale ziarelor cu divorțul său și-a anunțat noua relație. „Dacă undeva e foarte bine nu e loc de altcineva”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *