Acțiuni ale polițiștilor la Darabani și Săveni. Zeci de mașini au fost controlate

Acțiuni ale polițiștilor la Săveni și Darabani finalizate cu amenzi. Sâmbătă, 8 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În cadrul activităților desfășurate au fost vizate zonele din proximitatea localurilor publice și cele în care se formează aglomerări de persoane, precum și străzile adiacente acestor zone, fiind legitimate peste 60 de persoane și controlate 32 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 4.000 de lei și au fost reținute 2 permise de conducere pentru consum de băuturi alcoolice.

În timpul activităților nu au fost înregistrate infracțiuni stradale sau incidente de natură a tulbura ordinea și liniștea publică.

În noaptea de 8 spre 9 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 50 de persoane și au fost controlate 37 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 8.000 de lei.

Dintre acestea, 4 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială și 12 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor legale privind regimul rutier, precizează IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *