Botoșănenii care au sechestrat un bărbat pe care l-au bătut și abuzat sexual, lăsați în libertate

Botoșănenii care au sechestrat un bărbat pe care l-au bătut și abuzat sexual au fost lăsați în libertate, în baza unei decizii a procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani. Cei doi indivizi din Vorona, care și-au bătut joc de un bărbat de 52 de ani, au fost plasați sub control judiciar, aceștia nemaifiind prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis, sâmbătă, ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 46 de ani și unui tânăr, de 24 de ani, ambii din comuna Vorona, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate și viol.
În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că cei doi, în noaptea de 13 spre 14 iunie 2022, ar fi ținut victima, un bărbat de 52 de ani, împotriva voinței sale, la o stână din extravilanul comunei Vorona, unde ar fi agresat-o și ar fi supus-o mai multor acte sexuale.
Polițiștii au pus în executare, sâmbătă, patru mandate de percheziție domiciliară, la locuințe și imobile aparținând persoanelor bănuite de comiterea faptelor, din comuna Vorona, prilej cu care au fost ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.
Totodată, în urma activităților desfășurate au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, șapte persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *