Pedeapsă redusă pentru un individ din Penitenciarul Botoșani. A șantajat două surori minore pe care le-a violat și le-a filmat

Zilele trecute, Curtea de Apel Suceava i-a admis contestația lui Petru Ciobîcă și l-a condamnat la 5 ani de închisoare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, pornografie infantilă și șantaj în formă continuată.

Individul, care se află în Penitenciarul Botoșani, a filmat partidele de sex, inclusiv oral, pe care le-a avut cu două surori minore și apoi le-a șantajat pe acestea cu publicarea imaginilor compromițătoare.Mai întâi a fost abordată sora de 17 ani, după care și cea de 14 ani – care ar fi fost constrânsă să întrețină cu el raporturi sexuale.

Bărbatul a aflat că fata de 17 ani întreține relații sexuale cu persoane străine și a contactat-o, pentru ca apoi cei doi să aibă relații intime un timp.

Contactele sexuale s-au derulat aproape doi ani, după care individul a contactat-o și pe sora de numai 14 ani a fetei cu care avusese deja relații. Aceasta ar fi fost și ea constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu Petru Ciobîcă.

Procurorii spun că bărbatul le-a șantajat pe cele două surori să nu spună nimic și să continue relația cu el, în caz contrar urmând să publice imaginile compromițătoare pe care le filmase.

Decizia de acum a judecătorilor este definitivă.

Recent, mai mulți indivizi din zona Siret au fost ridicați de procurorii DIICOT în urma unor percheziții pentru trafic de droguri, dar și pentru corupere de minori.

Membrii grupării au întreținut în mod repetat raporturi sexuale cu o minoră dependentă de droguri, folosindu-se de faptul că fata ar fi făcut orice pentru a obține stupefiantele.

În schimbul actelor sexuale, fata primea substanțe psihotrope și droguri de mare risc.

Sursa: Adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *