Ce a făcut milionarul botoșănean cu onorariul de la Survivor: L-am donat cu un multiplu de…

Tânărul afacerist Sebastian Dobrincu a acceptat provocarea Survivor România, a plecat în Republica Dominicană și spera să reziste cât mai mult, dar din păcate timpul nu a fost de partea sa. Faimosul a suferit o accidentare pe traseu, astfel că s-a întors destul de repede acasă.

Și alți concurenți au suferit diferite accidentări pe traseu. Totuși, în cazul lui Sebastian Dobricu lucrurile au fost destul de grave. Acesta încă se mișcă destul de greu, având în vedere că problema medicală este una cât se poate de complexă.

Spre deosebire de alte persoane, Sebastian Dobrincu a vorbit despre planurile pe care le are după revenirea în țară. Faimosul povestea că dacă va câștiga premiul cel mare de la Survivor România, va dona banii. Evident însă că acest lucru nu s-a mai întâmplat, având în vedere eliminarea sa.

Totuși, pentru săptămânile pe care le-a petrecut în junglă, Faimosul a primit un onorariu. Cei de la Ego.ro au vrut să afle ce a făcut Sebastian Dobrincu cu banii de la Survivor România și dacă și-a ținut promisiunea într-o oarecare măsură.

Iată că asta s-a și întâmplat. Acesta a recunoscut că a donat onorariul, chiar multiplicat. Mai mult de atât, el a mai adăugat că nu a mers la Survivor România pentru bani. Din contră, Faimosul nici măcar nu a știut că la finalul competiției va ajunge să primească o sumă atât de generoasă.

Abia în momentul semnării contractului, Sebastian Dobrincu a aflat că este vorba despre un premiu de 100.000 de euro. Iar pentru că bunica sa a murit de cancer, acesta și-a dorit ca suma respectivă să meargă către renovarea secției unității sanitare.

”L-am donat cu un multiplu de…, un factor destul de mare. Nu asta e. Dar nu este genul de lucru despre care îmi place neapărat să vorbesc. Nu m-am dus la Survivor ca să donez banii, pur și simplu nu ăla era motivul pentru care am acceptat competiția. Târziu am aflat că există un premiu în bani. Ca să fiu sincer la semnarea contractului am aflat.

Fiind cauza care îmi este cea mai dragă, având și o legătură personală, bunica mea murind de cancer la Spitalul Fundeni, secția pe care o renovăm. Am avut un atașament personal și am vrut în primul rând să trag un semnal de alarmă pentru niște lucruri care nu par să se rezolve de la sine așa cum am crede noi”, a mărturisit Faimosul, pentru Ego.ro, potrivit Romania TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *