FOTO S-a deschis Nod House la Botoșani. Imagini cu cel mai modern restaurant din municipiu

Restaurantul Nod House din Botoșani a fost inaugurat oficial, vineri seară,  printr-o petrecere la care au luat parte numeroşi oameni de afaceri, dar şi autorităţi locale. Seara a fost marcată printr-un concert susţinut de cunoscutul artist de la Vocea României Iulian Canaf, care a cântat alături de formaţia sa (Canaf & Band).

Localul de pe strada Teatrului a fost amenajat într-un mod cu totul special gândit de arhitectul Nicu Pohrib, cel care a dat viaţă interiorului casei construită în urmă cu 107 ani, care se află pe Lista monumentelor istorice.

O atmosferă plăcută, într-un loc unic în Botoșani și cu preparate delicioase, așa îi așteaptă cei de la Nod House pe botoșăneni. Restaurantul, care de sâmbătă este deschis publicului larg, aparține femeilor de afaceri Nicoleta Podariu Corolea și Oana Andrieș, două botoșănence care încearcă să îmbine utilul cu plăcutul, dar şi business-ul cu relaxarea.

Spaţiul a fost gândit în cele mai mici detalii pentru a creea o atmosferă caldă şi prietenoasă, care să ofere clienţilor intimitate, dar şi dorinţa de a reveni cât mai curând.  Fiecare cameră are o poveste diferită pe care fiecare client ar putea fi interesat să o cunoască.

„Noi ne-am gândit cum anume ar trebui să arate un restaurant ca să alegem să mâncăm acolo. Am făcut totul după gustul nostru și sperăm că va fi și pe placul celorlalți. Bineînțeles că mâncarea trebuie să fie bună, din produse de calitate, să aibă gust, dar și să fie aspectuoasă, iar pentru asta am ales o echipă profesionistă la bucătărie. În același timp, ambientul trebuie să fie plăcut așa că nu întâmplător am optat pentru această casă plină de istorie. O să vedeți când intrați în interior că tot locul dă un vibe pozitiv”, a spus Nicoleta.

Restaurantul „Nod House” funcționează în casa veche de pe strada Teatrului 6, care a fost, până după Revoluție, sediul societății comerciale Vinalcool SA.

Clădirea, istorie şi frumuseţe la un loc

Clădirea, cu o arhitectură deosebită, a fost reabilitată după ce a devenit proprietatea omului de afaceri Tonino Boldea, însă a fost preluată în administrare de Nicoleta Podariu Corolea și Oana Andrieș pentru a-i da o utilitate publică.

Nicoleta administrează una dintre cele mai cunoscute firme de consultanţă din regiunea Moldovei, iar Oana deţine deja o afacere în domeniul gastronomic, restaurantul Nod Cafe.

Cele două au decis să se asocieze şi să dezvolte împreună un proiect atât de business, cât şi de suflet. Ele speră ca noul restaurant, care va pune în valoare superbul imobil de pe strada Teatrului, va fi pe gustul botoşănenilor, indiferent de vârsta lor.

Astfel, localul este destinat atât ieșirilor în familie, pentru fetele care au nevoie să se destindă într-un loc de vis, dar și pentru bărbații care se respectă și aleg mereu calitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *