Protest al producătorilor agricoli botoșăneni, astăzi, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Stânca

În această după-amiază, în intervalul orar 12.00 – 15.00, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, împreună cu efective de poliție, va asigura ordinea și siguranța publică la protestul organizat de producătorii agricoli botoșăneni în zona Punctului de Trecere a Frontierei Stânca.

Utilajele agricole vor circula cu viteză redusă, având ca punct de pornire intersecția DN24C cu DN29E, cu deplasarea pe DN29E. Conducătorii utilajelor agricole vor respecta dreptul de circulație pe drumul public al celorlalți participanți la trafic. Adunarea statică se va desfășura la punctul de întoarcere al utilajelor agricole, în zona de până la bariera care restricționează accesul spre punctul vamal Stânca – Costești, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al IJJ Botoșani.

Jandarmii recomandă conducătorilor auto care tranzitează zona de desfășurare a protestului să manifeste răbdare și înțelegere față de măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, pentru a preîntâmpina producerea unor eventuale incidente nedorite, care ar putea afecta desfășurarea acestei manifestări publice în condiții de siguranță.

https://www.botosaninews.ro/566081/eveniment/foto-video-fermierii-din-botosani-au-iesit-in-strada-laptele-a-ajuns-165-lei-la-raft-e-10-lei-e-normal-lucrul-acesta/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *