Casele de schimb valutar, cele de amanet și magazinele de bijuterii, verificate de polițiștii botoșăneni

schimb valutarPolițiștii botoșăneni au desfășurat activități pentru prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici.

Având în vedere volumul de monetar care se tranzacționează la casele de schimb valutar, casele de amanet și magazinele de bijuterii, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au organizat o acțiune pentru prevenirea înregistrării unor evenimente negative la aceste unități”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Activitățile au debutat la începutul lunii martie a.c., fiind verificate până în acest moment, 53 de obiective de pe raza întregului județ și au vizat respectarea de către unitățile ce au făcut obiectul controlului, a legislației privind paza obiectivelor precum și respectarea timpilor de reacție a prestatorilor de servicii de monitorizare și intervenție.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale și au fost trasate sarcini pe care reprezentanții unităților trebuie să le îndeplinească intr-un termen stabilit.În caz contrar măsurile de sancționare față de aceștia vor fi mai aspre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *