60 de amenzi, în valoare de 24.700 de lei, date de polițiștii botoșăneni, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au intervenit la 34 de evenimente, dintre care 31 au fost semnalate prin apel 112, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În urma intervențiilor și a activităților specifice desfășurate, pe raza întregului județ, au fost aplicate 60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.700 de lei.

Dintre acestea, 4 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind conviețuirea socială, iar o sancțiune a fost aplicată pentru apelare nejustificată sau abuzivă a numărului de urgență 112.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute în vederea suspendării 5 permise de conducere, 2 dintre acestea fiind reținute pentru depășirea vitezei legale iar 3 dintre ele pentru alte abateri la regimul rutier (nerespectarea regulilor privind depășirea, neacordarea priorității de trecere vehiculelor care au acest drept) și 2 certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecției tehnice periodice a autovehiculului, transmite sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *