Angajări la trei instituții publice din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs!

Trei instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Seminarul Teologic Liceal Ortodox Sfântul Gheorghe din Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: îngrijitor și muncitor II (bucătar).

19 aprilie 2023 este termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs, iar pe 27 aprilie are loc proba scrisă. Pe 2 mai are loc proba practică iar interviul pe 4 mai.

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de biochimist, grad profesional debutant, la Laborator Analize Medicale.

20 aprilie 2023, ora 15.00 este termenul limită de depunere a dosarelor de concurs iar pe 24 mai are loc proba scrisă. Pe 26 mai are loc proba practică.

Primăria Orașului Săveni, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor clădiri I, în cadrul Bibliotecii Oraşului Săveni. Se cer studii: minim studii generale absolvite; vechime în muncă:  minim 7 ani

24 aprilie 2023, ora 16.00 este termenul limită de depunere a dosarelor, proba scrisă are loc pe 3 mai iar interviul pe 5 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *