FOTO Drumuri închise circulației la Botoșani din cauza zăpezii. Vezi care sunt acestea!

Drumul Stragotin- Dangeni

Ninsoarea care a început de marți dimineață a creat probleme pe drumurile din județul Botoșani. În ultimele ore, la dispeceratul ISU – SAJ Botoșani s-au înregistrat 20 de apeluri de la cetățeni care sesizau faptul că întâmpină dificultăți în a se deplasa cu autovehiculele pe drumurile sătești, comunale, județene sau naționale, din cauza zăpezii.

Multe dintre apeluri anunțau aceeași situație, precizează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Ca urmare a stratului de zăpadă consistent depus pe partea carosabilă, s-a luat măsura restricționării circulației pe DN 29, municipiul Botoșani – Manoleasa, a autovehiculelor cu un tonaj de peste 7,5 tone, până la ora 12:00. De asemenea, sunt închise circulației temporar DJ 294 de la DN 29 până la Dângeni și DJ 282 H Rediu – Răuseni.

Trei echipaje din cadrul ISU Botoșani au efectuat misiuni de patrulare pe DN 29 A Dorohoi – Darabani, pe DN 29 Vlădeni – Huțani, pe DJ 298, DJ 293 G George Enescu – Dorohoi.

Vă reamintim că, județul Botoșani se află sub incidența unei avertizări meteorologice tip „Cod Portocaliu” de ninsori abundente până astăzi, la ora 14.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *