FOTO Accidente la Botoșani din cauza zăpezii! O mașină s-a răsturnat, iar alta a intrat într-un parapet

Două accidente au avut loc, marți, în județul Botoșani din cauza zăpezii. O mașină s-a răsturnat, iar alta a intrat într-un parapet. Din fericire, nu au fost victime. Cel mai probabil, accidentele s-au produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, dar polițiștii urmează să stabilească circumstanțele exacte.

Un accident rutier a avut loc pe DJ 298, George Enescu – Dumeni. O autoutilitară, în care se aflau două persoane, s-a răsturnat și a blocat, parțial, circulația rutieră. Din fericire, acestea nu au fost rănite. Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au fost solicitați să intervină pentru că exista pericolul de izbucnire a unui incendiu.

La fața locului a ajuns un echipaj, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, drumarii, un echipaj de la Poliție și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență George Enescu. După ce pompierii au acționat pentru înlăturarea pericolului de incendiu prin deconectarea bornelor de la autovehicul, cu ajutorul unui buldoexcavator, autoutilitara a fost trasă cât mai aproape de marginea drumului. Se așteaptă intervenția unui utilaj greu pentru a o repune pe roți.

Și pe raza localității Dumbrăvița a fost anunțat, prin apel la 112, un accident rutier. Un autoturism a derapat și a intrat într-un parapet de pe marginea drumului. Nu au fost anunțate persoane incarcerate și nu s-a impus intervenția pompierilor. Cazul a fost direcționat către Poliție, SJA și drumari.

Vă reamintim că, județul Botoșani se află sub o avertizare meteorologică tip „Cod Portocaliu” de ninsori abundente și viscol până mâine, la ora 14:00. În acest context, pe drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *