ITM Botoșani: Portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidență a salariaților va fi indisponibil

itm BotosaniInspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani informează angajatorii că, urmare a efectuării unor lucrări de mentenanță programate, în perioada 07.04.2023 ora 1400 – 08.04.2023 ora 1400, portalul REGES pentru transmiterea on-line a registrului general de evidență a salariaților va fi indisponibil.

După această dată, transmiterea registrului va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunile 6.0.8./6.0.9 ale aplicației Revisal.

Angajatorii care în prezent utilizează versiunea Revisal 5.0.8, nu vor putea transmite. Pentru actualizarea aplicației Revisal, este recomandat să urmărească instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare și utilizare.

Pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operațiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicației Revisal, să se efectueze o copie de siguranță a bazei de date, informează ITM Botoșani

Informații suplimentare le puteți solicita la telefon 0231-514854, interior 127.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *