A plecat din Botoșani pentru un trai mai bun, dar se întoarce acasă în sicriu. „Nu pot să cred că nu mai ești printre noi”

Botoșăneanul de 29 de ani, care a plecat în Anglia pentru un trai mai bun, se întoarce acasă în sicriu. Rudele, prietenii, foștii colegi sunt absolut siderați de tragedie. Răzvan Brumar lucra la livrator și avea toată viața înainte. Un șofer beat a dat cu BMW-ul peste el și deși a fost dus la spital botoșăneanul nu a supraviețuit.

Pe rețelele de socializare, mesajele de doliu curg încontinuu.

„ Prieten drag,nu pot să cred că nu mai ești printre noi”

„Om drag și frumos, vei trăi mereu în inimile noastre”

„Dumnezeu să te ierte, Razvan, prieten drag, nu pot să cred că nu mai ești printre noi”

„Nu pot sa cred ! Dumnezeu sa te odihnească în pace Răzvane! Nu am cuvinte”

„Drum bun spre îngeri dragul nostru Razvan, nu te vom uita niciodată!”

„Dumnezeu să-l ierte. Am fost colegi la lupte, un băiat de nota 10”

„Condoleante familiei….e sfâşietor…atât de tanar…doar 29 de ani ! Am lucrat impreuna , un suflet deosebit ! Dumnezeu sa l odihneasca!”

Cum s-a produs nenorocirea

Răzvan Brumar circula cu o motocicletă când a fost lovit de un BMW, condus de șofer de 33 de ani, care era sub influența băuturilor alcoolice. Probabil din cauza consumului de băuturi alcoolice, șoferul mașinii ar fi intrat pe contrasens.

Poliția caută martori ai accidentului sau imagini de la fața locului. Coliziunea a avut loc în Haslington, lângă Crewe, pe 31 martie, în jurul orei 11.20. Botoșăneanul a fost găsit la fața locului cu leziuni grave și a fost dus la spital, dar în ciuda eforturilor cadrelor medicale de a-l ține în viață, acesta a decedat. Șoferul BMW-ului a fost reținut, iar apoi eliberat pe cauțiune.

Acum, familia are nevoie de ajutor pentru repatrierea trupului neînsuflețit

„Îndraznesc să scriu aceste cuvinte pentru a apela la ajutorul dumneavoastră în stringerea unui fond pentru a reînpatria trupul lui Brumar Răzvan decedat în urma unui tragic accident rutier în Anglia.

Colegi, prieteni si toti cei care pot da o mînă acestei mame cu grave probleme de sănatate vă rog din suflet haideți să o ajutam. Brumar Viorica, IBAN RO63BTRLRONCRT0247210201 sau să o contactați personal la numărul de telefon 0040748157836, în Botosani. Drum bun spre îngeri dragul nostru Razvan, nu te vom uita niciodată”, este apelul disperat pentru ajutorarea familiei.

Rudele vor să îi aducă acasă, la Botoșani, trupul neînsuflețit pentru a-l înmormânta creștinește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *