Perlele elevilor la simularea de BAC din acest an: Harap Alb era mai șmecher decât Andrew Tate, doar că nu avea bolid pe vremea aia”

Foto ardeal 24

Elevii de liceu s-au întrecut și anul acesta în perle la simularea examenului de Bacalaureat. La proba de limba și literatura română aceștia și-au dat frâu liber imaginației. Copiii îl văd pe Harap Alb mai șmecher decât pe Andrew Tate. Asta au scris mai mulți la examen.

Anul acesta, profesorii care au corectat simulările de la proba scrisă la limba și literatura română au făcut o colecție întreagă de perle. La ultimul subiect, elevii au trebuit să scrie un eseu în care să fie prezentată relația dintre două personaje dintr-un basm cult studiat.

Elevii și-au dat frâu liber imaginației și l-au comparat pe personajul Harap Alb cu Andrew Tate. „Harap Alb era mai șmecher decât Andrew Tate, doar că nu avea bolid pe vremea aia”, a scris în lucrare unul dintre elevi.

„Din punct de vedere moral, Spânul consideră că n-are nimic de pierdut, ba chiar din contră, de câștigat existența și înfățișarea lui Harap- Alb.”

„Harap-Alb este încrezător, salvator, puternic, făcea față la toate încercările, probele nasoale, dar era viteaz și prietenos.”

„Harap-Alb era fiu de împărat, acesta fiind trimis de tatăl lui să se însoare. De aia era normal să caute o prințesă frumoasă și deșteaptă, chiar dacă era săracă” .

Sunt doar câteva dintre perlele adunate de profesori, noteaza Realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *