FOTO! Doi primari din județul Botoșani, premiați de Asociaţia Comunelor din România. Au primit distincții de ”Primar de 4, respectiv 5 stele”

Doi primari din județul Botoșani au fost premiați de Asociaţia Comunelor din România pentru activitatea desfășurată în comunitățile pe care le conduc.

Este vorba de primarii din comunele Hlipiceni și Lunca, care au fost premiați în cadrul Galei „Recunoașterea meritelor”

Distinctia „𝙋𝙍𝙄𝙈𝘼𝙍 𝘿𝙀 𝟰 𝙎𝙏𝙀𝙇𝙀” a fost primită de Marian Luchian, primarul comunei Hlipiceni, iar Marcu Marcel primarul comunei Lunca a primit distincția „𝙋𝙍𝙄𝙈𝘼𝙍 𝘿𝙀 𝟱 𝙎𝙏𝙀𝙇𝙀”.

Dorind a răsplăti meritele importante, în semn de apreciere pentru alegerea de mai multe ori în funcția de primar al comunei, Asociaţiei Comunelor din România a conferit în cadrul Galei „Recunoașterea meritelor”, trofeul și diploma de excelență „𝙋𝙍𝙄𝙈𝘼𝙍 𝘿𝙀 𝟰 𝙧𝙚𝙨𝙥𝙚𝙘𝙩𝙞𝙫 𝟱 𝙎𝙏𝙀𝙇𝙀”.  Munca eficientă este întotdeauna apreciată, iar pentru un primar, cea mai importantă recunoaștere a muncii sale nu poate fi decât realegerea sa la cârma comunei, numărul de mandate fiind indicatorul cel mai fidel al performanței în administrația locală. Felicitări domnilor primari pentru implicarea, voința, consecvența și persuasiunea de care ați dat dovadă pe parcursul celor 4 respectiv 5 mandate de primar al comunelor Hlipiceni și Lunca. Vă îndemn să continuați să vă preocupați de problemele comunelor pe care le conduceți cu același profesionalism ca până în prezent, pentru că doar așa vom putea să dezvoltăm comunitățile noastre locale”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani

4 thoughts on “FOTO! Doi primari din județul Botoșani, premiați de Asociaţia Comunelor din România. Au primit distincții de ”Primar de 4, respectiv 5 stele”

  1. Aceste vedete locale, primarii sunt la nivelul actual al comunelor noastre, dupa plecarea in masa a celor mai harnici si mai capabili locuitori in strainatate. Atat putem da cand avem principiul ”a dus si acasa la el dar a facut si pentru comuna”. Pana la un punct ar fi de inteles. Dar in prea multe comune drumurile reabilitate se strica dupa cativa ani, alimentarile cu apa functioneaza rau sau deloc, statiile de epurare scot apa asa cum a venit. Cel mai rau este ca scolile si gradinitele s-au reparat cu fonduri guvernamentale sau europene dar se inchid pe rand pentru ca nu mai sunt copii.

  2. Vreți să vedeți un Primar ADEVĂRAT
    mergeți în Blândești, a făcut asfalt la babe . Peste 100 de ani nu aveau asfalt dacă aparțineau de Sulița.

    Cine merge la Pașcani să facă o buclă la Tătăruși, o comună Europeană
    Primarul ăla trebuie pus Președinte
    restu-s IUDE

  3. Pe cei care au îngropat deșeuri și au luat amenzi simbolice nu i-au premiat? Sau vor primi câte un dosar….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *