Angajări la trei instituții publice din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs

Trei instituții publice din Botoșani fac angajări, fiind scoase la concurs patru posturi. Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, județul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcţiei contractuale, temporar vacante, de muzeograf S, I. Termenul limită de depunere a dosarelor este 07 aprilie 2023. Concursul are loc pe 19 aprilie și constă în selecţia dosarelor, proba scrisă și interviu.

Unitatea de Asistență Medico-Socială Săveni, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de: asistent medical principal, respectiv asistent medical PL. 18 aprilie , ora 15:00 este termenul limită de depunere a dosarelor. Selecția dosarelor are loc pe 20 aprilie, proba scrisă pe 27 aprilie iar interviul pe 4 mai.

Unitatea de Asistență Medico-Socială „Dr. Elena Popovici, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de muncitor calificat IV- fochist. Proba scrisă are loc în data de 03.05.2023 iar proba practică în data 08.05.2023.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *