O tânără de 24 de ani din Botoșani vrea să câștige titlul de cea mai stilată femeie din România. Andreea concurează la Bravo, ai stil!

O tânără de 24 de ani, din Botoșani, concurează la noua ediție Bravo ai stil, de pe Kanal D2. Andreea Ștefania este studentă în anul V la Facultatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Aceasta a absolvit Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Botoșani.

Spune că îi place să experimenteze stiluri noi, să încerce să descopere cât mai mult în ceea ce privește industria de fashion, pentru că pe viitor să poată spune că și-a găsit cu adevărat stilul vestimentar. Se autocaracterizează ca fiind o fire energică, veselă și optimistă.  Botoșăneanca vrea să își deschidă un atelier cu uniforme medicale.

Zece concurente luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România

Duminică, 2 aprilie, la ora 19:00 începe bătălia stilistică Bravo, ai stil!, la Kanal D2. Ediția specială de duminică Bravo, ai stil! va marca atât premiera celui de-al optulea sezon al emisiunii despre stil și atitudine, cât și lansarea pe piața media din România a celui mai nou post TV, Kanal D2.

Andreea va lupta alături de alte nouă concurente pentru titlul de „Cea mai stilată femeie din România”.  Dintre sutele de fete care s-au înscris la casting, doar zece au rămas în concursul televizat, de la Kanal D2. Încă necunoscute publicului larg, acestea sunt studente, antreprenoare, creatoare de conținut, unele foarte vocale, altele mai timide, dar toate ambițioase și hotărâte să își demonstreze calitățile extraordinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *