Fiica unor profesori din Botoșani, elevă la Colegiului Militar, rezultate remarcabile la olimpiadele școlare

Fiica unor profesori din localitatea botoșăneană Ghireni, comuna Coțușca, Simina Vacariu, elevă a Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” își face părinții mândri, dar și comunitatea din care a plecat pentru a-și construi o carieră militară. Printre elevii Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare”, fascinați de studiul materiei și al compoziției lucrurilor din jurul nostru, dar și cu aptitudini și motivații pentru chimie, se regăsește și Simina Vacariu. Potrivit Mesagerul de Nord, botoșăneanca și alți opt colegi au participat la faza județeană a Concursului Național Lazăr Edeleanu, desfășurat sâmbătă, 25 martie.

Munca lor a fost încununată cu succes, șase elevi reușind performanța de a se califica la etapa națională a concursului. Astfel, elevii Florin Pavăl, Bogdan Pavăl, Simina Vacariu și Fhilip Pașcaniu au obținut premiul I, Adina Ardeleanu și Sebastian Manolache au obținut mențiuni și Aida Ocsana Crețiu, mențiune specială.

„Fascinați de studiul materiei și al compoziției lucrurilor din jurul nostru, dar și cu aptitudini și motivații pentru chimie, nouă elevi din Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” au participat la faza județeană a Concursului Național Lazăr Edeleanu, desfășurat sâmbătă, 25 martie.
Munca lor a fost încununată cu succes, șase elevi reușind performanța de a se califica la etapa națională a concursului. Astfel, elevii Florin Pavăl, Bogdan Pavăl, Simina Vacariu și Fhilip Pașcaniu au obținut premiul I, Adina Ardeleanu și Sebastian Manolache au obținut mențiuni și Aida Ocsana Crețiu, mențiune specială. Susținuți în acest demers de doamna profesoară Dorina Fântână, ștefăniștii au demonstrat, încă o dată, că prin muncă pot ajunge în topul celor mai buni. Felicitări! Suntem mândri de voi!”, se arată pe pagina de facebook a Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *