FOTO! Primarul municipiului Botoșani a primit premiul pentru proiectul „Orașul cu cel mai accelerat potențial de dezvoltare- proiecte depuse spre finanțare de peste 100 milioane de euro în ultimele 12 luni”

În cadrul galei celei de-a 7-a ediții a SMART CITY INDUSTRY AWARDS, care a avut loc în această săptămână la București, primarul municipiul Botoșani, Cosmin Andrei, a primit premiul la categoria Smart Economy pentru proiectul „Orașul cu cel mai accelerat potențial de dezvoltare – proiecte depuse spre finanțare de peste 100 milioane de euro în ultimele 12 luni”.

Evenimentul organizat sub patronajul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării a inclus și o conferință în două sesiuni, „Inteligența Artificială în Transformarea Comunităților din România”, cadru în care s-a discutat despre implementarea inteligenței artificiale (IA) în dezvoltarea comunităților inteligente, cum poate fi folosită IA pentru a sprijini proiectele Smart City sau cazuri de utilizare a IA cu succes în proiecte Smart City din alte țări, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

În cadrul evenimentului a fost găzduit și Pavilionul Sustenabilității, care și-a propus să aducă împreună companiile din România care au dezvoltat inițiative și proiecte de sustenabilitate sau care au sprijinit comunitățile în acest sens.

Munca întregii echipe din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani a fost răsplătită. Felicitări colegilor implicați în acest amplu și necesar demers privind dezvoltarea orașului nostru”, a declarat Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *