Elevi prinși că absentau de la ore. Polițiștii botoșăneni i-au dus la școală și au sesizat Inspectoratul Școlar

Joi, 30 martie 2023, în orașul Ștefănești și în comuna Ungureni, polițiștii au organizat acțiuni punctuale pentru prevenirea absenteismului școlar, ijnformează prinr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate unitățile economice din zona unităților de învățământ, care au ca obiect de activitate servirea de băuturi alcoolice, operarea de jocuri mecanice, precum și alte activități interzise minorilor, fără a fi constate nereguli.

Totodată, au fost identificați 7 elevi care absentau de la cursuri, fiind informate unitățile de învățământ din care făceau parte, precum și Inspectoratul Școlar Județean, în vederea dispunerii măsurilor necesare pentru a preveni aceste situații.

De asemenea, polițiștii au desfășurat o activitate informativ-preventivă cu peste 130 de elevi ai Liceului Ștefan D. Lucian Ștefănești, prilej cu care s-au purtat discuții despre riscurile la care se pot expune dacă absentează de la ore, precum și dacă nu respectă regulile de circulație, transmite IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *