FOTO! Activitate a pompierilor botoșăneni cu 250 de preșcolari și elevi

Pompierii botoșăneni încheie săptămâna în mijlocul copiilor. Astăzi s-au întâlnit cu 250 de preșcolari și elevi de la Grădinița cu Program Normal Cătămărăști Deal, Școala Gimnazială „Spiru Haret” Dorohoi și Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi.

La fel ca în zilele precedente, salvatorii le-au vorbit pe înțelesul lor, ce trebuie să facă să nu ajungă în situații limită, dar și cum să se compote dacă sunt implicați sau martori ai unor evenimente nedorite fie că este vorba de incendii, inundații, cutremur sau descoperirea muniției rămase neexplodate.

În același timp, le-au arătat autospecialele folosite pentru stingerea incendiilor sau pentru salvarea persoanelor implicate în diferite evenimente ce le pot pune viața în pericol și i-au lăsat să probeze costumele de intervenție.
La final pompierii le-au oferit materiale informative din cadrul campaniilor naționale „R.I.S.C.”, „Nu tremur la cutremur” și „Ai grijă la cea mai mare grijă – siguranța copilului tău” și le-a dat sfaturi utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *