„Nu m-ar fi crezut nimeni”. Cum au reușit două fetițe de 10 și 11 ani să demaște un pedofil care le agresa sexual

Un cetățean italian, stabilit în Bârlad, le agresa sexual pe prietenele fiicei lui de 8 ani, care veneau în vizită la aceasta. Una dintre fetițe l-a filmat cu telefonul, când bărbatul o atingea. Copila i-a spus mamei ei, dar și anchetatorilor că a vrut să aibă probă pentru a fi crezută de adulți, scrie Libertatea.

În vârstă de 58 de ani, Bruno C. s-a stabilit în România după ce s-a căsătorit cu o femeie din județul Vaslui. Împreună au o fetiță de 8 ani și locuiesc în orașul Bârlad. Frecvent, soția cetățeanului italian invita la ei acasă prietenele fetiței din bloc, pentru a se juca împreună sau pentru a-și face temele.  Părinții le permiteau fetițelor să meargă în vizită, convinși că sunt într-un mediu sigur, sub supraveghere. Adevărul era însă altul.  Pe 31 mai, în apartamentului lui Bruno au venit două surori de 10 și 8 ani în vizită la fiica sa. Pentru că fetițele voiau să petreacă seara împreună, soția lui Bruno a sunat-o pe mama celor două surori să o convingă să își lase fiicele să doarmă acolo. Femeia a acceptat.

Potrivit datelor din ancheta instrumentată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, în timpul nopții, bărbatul de 58 de ani a intrat în camera unde dormeau cele trei fetițe, s-a apropiat de marginea patului și a început să o pipăie pe copila de 10 ani.  Fetița s-a trezit speriată, moment în care bărbatul i-a spus că nu vrea decât să o mângâie. „În continuare inculpatul a introdus mâna pe sub bluza cu care era îmbrăcată persoana vătămată și a început să o mângâie în zona sânilor, cealaltă mână introducând-o sub lenjeria intimă, atingând-o pe minoră în zona genitală. Deși persoana vătămată i-a solicitat de mai multe ori să se oprească, acesta a continuat, încetând doar în momentul în care martora S.C. (soția sa) a intrat în cameră”, au reținut procurorii în actul de sesizare al instanței.

În momentul în care soția a intrat în dormitor, Bruno a asigurat-o că doar verifica dacă fetițele sunt în regulă. În zori, în timp ce soția sa dormea, bărbatul s-a reîntors în camera fetelor. S-a apropiat din nou de fetița de 10 ani și a început să o mângâie pe sub tricou și peste lenjeria intimă. Deși copila îi cerea să se oprească, bărbatul a continuat, spun anchetatorii.  „La insistențele persoanei vătămate suspectul s-a oprit, moment în care a luat mâna persoanei vătămate și a atins cu aceasta organul său genital, după care a ieșit din cameră”, au precizat procurorii.

După ce bărbatul a ieșit din cameră, copila a luat telefonul și i-a scris mamei sale pe WhatsApp ce i s-a întâmplat, spunând că este foarte speriată.  Femeia s-a dus imediat la apartamentul familiei lui Bruno, unde l-a confruntat pe bărbat cu mesajul primit de la fiica sa. Bărbatul a negat cele relatate de fetița de 10 ani, spunând că fabulează, iar soția sa i-a luat apărarea. Între cei doi soți și mama copilei de 10 ani a urmat o discuție în contradictoriu, apoi femeia și-a luat fetițele și a plecat acasă. Nu a mers la Poliție, pentru că s-a gândit că fiica ei nu va fi crezută și ar expune-o unei situații care i-ar face mai mult rău.

O fetiță în vârstă de 11 ani avea să treacă prin aceeași experiență la două săptămâni distanță. Potrivit mărturiilor fetiței, atunci când se juca împreună cu fiica lui Bruno, bărbatul intra în cameră și se așeza lângă ea. O atingea cu mâinile pe picioare, în zona taliei sau a sânilor. Inițial, a crezut că gestul este accidental. Comportamentul bărbatului au început însă să se repete.

Citeste continuarea pe Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *