„Ziua porților deschise”, la nivelul unităților de învățământ din județul Botoșani, pentru clasele pregătitoare

Consiliul de Administrație al Ispectoratului Școlar Județean a fost aprobat organizarea, la nivelul județului Botoșani, a unei activități sub titlul „Ziua porților deschise”. În cadrul activității părinții, copiii și alte persoane interesate pot vizita spațiile dedicate activităților claselor pregătitoare. De asemenea, pentru o mai bună cunoaștere a activităților specifice la clasa pregătitoare se pot purta discuții cu personalul unității de învățământ implicat în această activitate.

Pentru a facilita comunicarea dintre părinți și personalul didactic și informarea familiilor privind oferta educațională, la această activitate vor participa directorul/directorul adjunct al unității de învățământ, cadrele didactice care predau la clasa pregătitoare, cadrele didactice care preiau clasa pregătitoare în anul școlar 2023-2024, reprezentanți ai părinților elevilor care frecventează clasa pregătitoare în anul școlar   2022 – 2023, precum și alte persoane desemnate de conducerea unității de învățământ.

Activitatea „Ziua porților deschise”, la nivelul unităților de învățământ din județul Botoșani, se va derula  sâmbătă, 01.04.2023,  în intervalul orar 10.00-16.00.

”Ziua porților deschise reprezintă primul pas în acomodarea copiilor cu viitorul  mediu educațional și le oferă șansa de a  crea o experiență pozitivă atât pentru micii elevi cât și pentru părinții acestora. Așteptăm viitorii școlari în clasa pregătitoare pentru a face primii pași în dobândirea unei educații durabile”, a declarat Bogdan Suruciuc, inspector general al ISJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *