O instituție publică din Botoșani face angajări. Cinci posturi au fost scoase la concurs

O instituție publică din Botoșani a scos la concurs cinci posturi spre a fi ocupate. Acestea sunt pentru persoane cu studii superioare și medii ori gimnaziale.

Asfel, Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, comuna Răchiţi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de muncitor calificat, treaptă profesională I în cadrul Bazei Experimentale Vegetale. Vezi aici conditiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, mai organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de cioban, treaptă profesională I în cadrul Bazei Experimentale Zootehnice. Vezi aici conditiile!

Aceeași instituție organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de inginer zootehnist debutant în cadrul Bazei Experimentale Zootehnice. Vezi aici condițiile!

Staţiunea a scos la concurs și funcţia contractuala, vacanta, de muncitor calificat, treaptă profesională I în cadrul Compartimentului Administrativ. Vezi aici conditiile!

De asemenea, instituția mai angajează muncitor necalificat, treaptă profesională I în cadrul Bazei Experimentale Zootehnice. Vezi aici condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *