FOTO Botoșăneanul care s-a dat cu mașina peste cap, aseară, a refuzat testarea pentru alcool. S-a ales cu dosar penal

Botoșăneanul care s-a dat cu mașina peste cap, miercuri seară, între localitățile Dumbrăvița și Ibănești, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. După producerea accidentului, șoferul de 61 de ani a fugit prin câmp, fiind identificat de polițiști.

Atât el, cât și un pasager din mașină, au ajuns la spital. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, iar la spital  i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  Șoferul este cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul și pasagerul au fugit din mașină după accident

Alarma a fost dată de puțin după ora 19.00, iar la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj SJA. Aceștia au găsit un autoturism, care era în afara părții carosabile, răsturnat pe cupolă. De șofer, nici urmă! Pompierii au înlăturat pericolul de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriei. Ulterior, șoferul și pasagerul au fost găsiți pe câmpul din apropiere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *