Botoșănean pus să se însoare fără mireasă. Motivul pentru care a cerut ajutorul magistraților

Un botoșănean a fost pus să se însoare fără mireasă doar ca să nu piardă banii dați arvună unui cunoscut local în care se organizează nunți în județul Botoșani. Omul și-a ales femeia cu care voia să facă o nuntă ca în povești, în 2019 a ales restaurantul, a pregătit tot, dar din cauza pandemiei de COVID-19 din 2020 s-a văzut nevoit să anuleze petrecerea de la Zăicești.

Firma de evenimente a refuzat să îi dea banii înapoi

A plătit în total 5.000 lei, în rate, urmând ca restul banilor să îi dea la finalul petrecerii, conform contractului încheiat cu firma de organizări evenimente. Și pentru că pandemia l-a obligat să anuleze nunta, tânărul a cerut banii dați înapoi, dar societatea cu care încheiase contractul a refuzat cu vehemență, așa că botoșăneanul s-a văzut obligat să ajungă în instanță.

I-au recomandat să facă nunta doar cu membrii familiei, fără mireasă

Reprezentanții societății s-au oferit să schimbe data nunții sau să o facă doar cu opt persoane, așa cum permitea starea de alertă. Numai că având în vedere că trebuiau să fie doar membrii familiei, cum nu era încă căsătorit cu mireasa, aceasta nu putea lua mare la eveniment.

Magistrații i-au dat dreptate tânărului mire, iar decizia definitivă a presupus ca firma organizatoare de nunți să îi restituie acestuia banii dați, dar și să achite cheltuielile de judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *