O femeie din Botoșani, batjocorită în propria casă de un individ. A dat buzna peste ea

O femeie din județul Botoșani a fost batjocorită în propria casă de un individ, care a dat buzna peste ea. Botoșăneanca locuiește în comuna Unțeni, la fel ca și bărbatul care a violat-o. Botoșăneanul știa că femeia în vârstă de 44 de ani este singură acasă, așa că a intrat în locuință și, împotriva voinței acesteia, a violat-o, nu mai puțin de trei ori.

Fapta s-a întâmplat pe 19 martie, însă bărbatul de 49 de ani a fost reținut abia miercuri. În baza probelor strânse, judecătorii din Botoșani au emis, miercuri, un mandat de arestare preventivă pe numele lui Ioan Ciobîcă pentru săvârșirea infracțiunii de viol în formă continuată.

Individul a cerut să fie arestat la domiciliu, însă instanța a respins această propunere.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, în dosarul de urmărire penala nr. 1159/P/2023, cu privire la inculpatul CIOBÎCĂ IOAN. În baza dispoziţiilor art. 226 din Codul procedură penală raportat la art. 223 alin. (2) şi art. 202 alin. (1)-(4) din Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului CIOBÎCĂ IOAN, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol în formă continuată , prev. de art. 218 alin. (1), alin. (3) lit. b) din Codul penal, cu aplic. art. 35 alin. 1 Cod Penal (3 acte materiale), pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29.03.2023 până la data de 27.04.2023 inclusiv. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului CIOBÎCĂ IOAN. Respinge, ca neîntemeiată, cererea formulată de inculpat, personal şi prin avocat din oficiu, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu.

În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu al inculpatului CIOBÎCĂ IOAN, av- Neculai Laura, în sumă de 340 lei, se va achita Baroului de Avocaţi Botoşani din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi pentru procuror . Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 29.03.2023, ora 16:15.

sursa foto: jurnaltv.md

S-a întors după gratii la câteva ore după ce a fost eliberat din Penitenciar. Greșeala pe care a făcut-o un bărbat din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *