Un preot din Botoșani a chemat hoțul în ajutor. L-a pus la făcut curățenie în gospodărie, dar individul l-a „curățat” de bani

Un preot din județul Botoșani a chemat hoțul să îl ajute la treburi. L-a pus la făcut curățenie în gospodărie, dar individul l-a „curățat” de bani. Preotul de la Biserica „Sfântul Nicolae” din Bajura, Virgil Sorin Buhăianu, l-a căutat, în octombrie 2020, pe Cătălin Claudiu Murariu, de 24 de ani, pentru a-l ruga să îl ajute la treburi în gospodărie, alături de alți doi localnici, urmând să fie toți trei plătiți pentru munca depusă.

A urmărit unde ține preotul banii

Zis și făcut! Doar că atunci când a văzut de unde a scos părintele banii pentru a-l plăti botoșăneanul de 24 de ani s-a reîntors și a furat portofelul. Ulterior, a sustras o mașină, a mers la Darabani și a scos peste o mie de lei de pe cardurile care se aflau în portofel alături de niște hârtii pe care erau trecute și PIN-urile.

Bani cheltuiți la jocuri de noroc

A aruncat cu banii la un bar, la jocuri de noroc, dar distracția nu l-a ținut prea mult pentru că preotul a cerut ajutorul Poliției, iar tânărul a fost prins la scurt timp. În fața oamenilor legii, botoșăneanul a recunoscut totul.

Astfel, pentru că a furat mașina și a condus-o fără permis de conducere, tânărul a fost condamnat de Judecătoria Darabani la un an și 20 de zile de închisoare. Urmează ca la Tribunalul Botoșani acesta să primească și pedeapsa pentru furtul de pe cardurile preotului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *