Șoferii care au blocat căile de acces ori nu au plătit parcările, la Botoșani, sancționați de polițiștii locali

Mai mulți șoferi care au oprit neregulamentar, au blocat căile de acces ori nu au plătit parcările, la Botoșani, au fost sancționați de polițiștii locali. Pe linie rutieră, angajații de la Poliția Locală au aplicat un număr de 27 sancțiuni contravenționale.

Dintre acestea, pentru oprirea/staționarea interzisă, blocare cale de acces – 9 sancțiuni contravenționale, iar penru
nerespectarea H.C.L. nr. 292/2017 – 18 sancțiuni contravenționale – autovehicule parcate fără tichet afișat la vedere în parcările publice prevăzute cu parcometre, ocuparea locului de parcare concesionat de către alte persoane.

Polițiștii locali au fluidizat traficul la „Marșul pentru viață”

Totodată, la data de 25.03.2023, în intervalul orar 11:00 – 15:00, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulația pe Drumuri Publice, au intervenit pentru fluidizarea traficului cu ocazia desfășurării evenimentului organizat de către Protopopiatul Botoșani – ,, Marșul pentru viață 2023” și a Festivalului ,,Concurs Coral de Muzică Sacră, ediția a IV-a” care s-a desfășurat la Hotel Rapsodia, polițiștii locali au acționat în zona parcării cu plată de pe str. Ștefan Luchian în
vederea respectării legislației rutiere în vigoare

One thought on “Șoferii care au blocat căile de acces ori nu au plătit parcările, la Botoșani, sancționați de polițiștii locali

  1. Am văzut ce face Poliția locală.Pa str. Mihail Kogălniceanu se lucrează ,este ambuteiaj de mașini ,iar poliția nici nu trece sa vadă. In alte orașe din țara când sunt lucrări se Închide strada sau doar o porțiune ,la noi indiferenta totala. Primăria nu are nevoie de bani la buget,probabil .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *