Surprize de la meteorologi: Prognoza meteo actualizată pentru perioada 27 martie – 24 aprilie

Vremea schimbătoare i-a determinat pe specialiștii ANM să actualizeze prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Conform prognozei publicată pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie, chiar dacă hainele de primăvară își vor face încet dar sigur prezența simțită în garderobă, este bine să ținem aproape o umbrelă.

Vremea în săptămâna 27 martie – 3 aprilie 2023

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. În ceea ce privește ploile, cu excepția regiunilor sud-vestice, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal, cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales în vest și nord-vest, ne informează meteorologii.

Vremea în săptămâna 3 aprilie – 10 aprilie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Ploile nu ne vor ocoli nici în această perioadă. Dimpotrivă, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice și nord-estice.

Vremea în săptămâna 10 aprilie – 17 aprilie 2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în sud-est. Ploile mai scad din frecveență, dar nu renunță să fie prezente în viața de zi cu zi. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar, local în sud-vest, centru și nord-vest, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 17 aprilie – 24 aprilie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile sudvestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, potrivit Realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *