Un tânăr care făcea drifturi la Cornișa i-a luat la rost pe polițiștii locali pentru că l-au amendat

Foto: arhiva

Un tânăr din județul Botoșani, care făcea drifturi cu mașina la Cornișa, i-a luat la rost pe polițiștii locali pentru că l-au sancționat. Supărat, tânărul de 25 de ani a început să-i jignească pe aceștia, așa că s-a ales cu încă o amendă.

Incidentul a avut loc pe 26 martie, în jurul orelor 22:20. În timpul patrulării în Zona de Agrement Cornișa, polițiștii locali au constatat că mai multe persoane au depășit programul în care este permis accesul (09.00-21.00). Mai mult, proprietarul unui autoturism a efectuat manevre în scop de divertisment, prin turarea motorului, accelerarea bruscă și plecarea de pe loc cu scârțâit de roți, în trombă.

„Polițiștii locali au procedat la legitimarea conducătorul auto, numitul T.G. în vârstă de 25 ani, care s-a arătat deranjat de intervenția agenților, adresându-le cuvinte jignitoare. Motivat de cele constatate, polițiștii locali au dispus sancționarea cu amendă în cuantum de 2.000 lei, pentru încălcarea prevederilor art. 19 alin. 3, lit. a din H.C.L. nr. 292/2017- Regulamentul de organizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani. De asemenea, numitul T.G. a fost sancționat cu amendă în cuantum de 500 lei, potrivit prevederilor art. 2 pct. 1 din Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, precizează Poliția Locală.

FOTO Bilanțul dezastrului produs de vijelii la Botoșani. Localități fără curent electric, copaci căzuți peste mașini, bucăți de tencuială și acoperiș luate de vânt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *