FOTO Acoperișul Inspectoratului de Jandarmi, luat pe sus de vântul puternic. Opt mașini au fost avariate

Din cauza vântului puternic, acoperișul clădirii Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a fost smuls, fiind afectată o suprafață de aproximativ 100 mp din acoperiș. În urma acestui incident, au fost avariate 8 autoturisme care erau staționate în parcarea din spatele clădirii.

Însă, ce este cel mai important este faptul că nimeni nu a fost rănit. La nivelul Jandarmeriei Suceava au fost dispuse de urgență măsuri perimetrale de împrejmuire a zonei afectate, pentru a înlătura producerea altor incidente.

„Vă mulțumim că ne oferiți ocazia de a transmite mesajul nostru cetățenilor cărora le recomandăm să ocolească zona în care se află unitatea. Noi vom rămâne în zonă până la înlăturarea pericolului, pentru a ne asigura că nimeni nu este rănit. Totodată, având în vedere faptul că siguranța cetățenilor este cea mai importantă și din cauza condițiilor meteorologice extreme, ,,Ziua porților deschise”, care ar fi trebuit să aibă loc în data de 29.03.2023, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, a fost anulată și va fi replanificată”, a precizat sergent major Botezatu Roxana – purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *