Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani fac angajări

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor. Vezi aici conditiile!

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de medic veterinar, gradul profesional II. Vezi aici conditiile!

Spitalul de Recuperare ,,Sf. Gheorghe’’ Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de dietetician – Bucătărie dietetică. Vezi aici conditiile!

Școala Gimnazială Nr. 1 Leorda, Comuna Leorda, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar, gradația 2. Vezi aici conditiile!

Filarmonica „George Enescu”, Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează: artist Instrumentist Vioara – Partida Vioara A – II-A, grad profesional debutant,gradație de vechime 0; șef Partidă Vioară – Partida Vioara A – II-A, grad profesional IA, gradație de vechime 3. Vezi aici conditiile!

Comuna Pomârla, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante de muncitor necalificat, în cadrul Compartimentului Gospodărie Comunală. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, până la 17.03.2025, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat (sudor), treapta III. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *