FOTO! Au fost reluate lucrările la drumul Botoșani-Ștefănești. În ce zonă se lucrează!

Lucrările de modernizare a drumului Botoșani-Ștefănești sunt în plină desfășurare. Asocierea condusă de SC Autotehnorom SRL a finalizat lucrările de așternere a mixturilor asfaltice la Viaductul 1 de la Stăuceni , anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași.

Pe acest obiectiv, stadiul fizic de execuție este de 92%, lucrările executate în această perioadă vizând montarea de parapet direcțional și pietonal.

La Viaductul 2 (Stăuceni), stadiul fizic de execuție este de 96%, fiind în lucru așternerea stratului de protecție din mixtura BA8 pentru stratul de hidroizolație.

Pentru această săptămână este prognozată așternerea mixturilor asfaltice de legătură și de uzură pe ultimii 200 m liniari ai viaductului, aceste lucrări fiind condiționate de temperaturile ambientale și ale stratului suport. Totodată, sunt preconizate lucrări de montare a parapetului pietonal și a parapetului metalic direcțional tip H4b”, precizează DRDP Iași.

La Viaductul 3 ( Drislea), stadiul fizic de execuție este de 42%. De asemenea, drumarii lucrează la armare placă suprabetonare la deschiderile D6 și D7.

Pentru această săptămână, sunt preconizate transportul și montarea restului de grinzi (28 grinzi cu lungime de 30 m, respectiv 8 cu lungime de 24m)” mai precizează sursa citată.

Lucrările de modernizare a DN 29D Botoșani- Ștefănești vizează o lungime totală de peste 42 de kilometri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *