Comunicat de presă: Deschidere sesiune pentru depunerea cererilor de proiecte în cadrul SDL Codrii Herței

Asociația Grupul pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Herței lansează în perioada 29.03.2023 – 31.05.2023:

– apel de selecție nr. 5/2023 pentru Măsura 5 „Servicii de bază și reînnoirea satelor în teritoriul G.A.L. Codrii Herței”;

– apel de selecție nr. 1/2023 pentru Măsura 7 „Soluții publice de e-guvernare și TIC – fonduri EURI”.

Măsura 5 „Servicii de bază și reînnoirea satelor în teritoriul G.A.L. Codrii Herței”     

Solicitanții eligibili pentru sprijinul financiar nerambursabil acordat sunt:

-Autoritățile administrației publice locale și asociațiile acestora conform legislației naționale în vigoare;

-ONG-uri definite conform legislației în vigoare.

Pentru a fi eligibil, solicitantul de finanțare/fiecare membru al parteneriatului, după caz trebuie să aibă personalitate juridică.

Fondurile disponibile (valoarea publică) în această sesiune pentru Măsura 5Servicii de bază și reînnoirea satelor în teritoriul G.A.L. Codrii Herței” sunt de 642.450,30 Euro.

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect  este de 40.153,00 Euro.

Măsura 7 „Soluții publice de e-guvernare și TIC – fonduri EURI”

Solicitanții eligibili pentru sprijinul financiar nerambursabil acordat sunt Unitățile Administrativ Teritoriale (orașe și/sau comune) și asociațiile acestora, conform legislației naționale în vigoare, din teritoriul GAL Codrii Herței;

Pentru a fi eligibil, solicitantul de finanțare/fiecare membru al parteneriatului, după caz trebuie să aibă personalitate juridică.

Fondurile disponibile (valoarea publică) în această sesiune pentru Măsura 7Soluții publice de e-guvernare și TIC – fonduri EURI” sunt de 182.876,66 Euro.

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru finanțarea unui proiect este de 45.719,16 Euro.

Data limită de depunere este 31.05.2023, orele 14.00. Proiectele se vor depune la sediul G.A.L. Codrii Herței din localitatea Dragalina, comuna Cristinești, județul Botoșani, zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-14.00.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului în vigoare, disponibil pe site-ul Asociației Grupul Pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Hertei, www.codriihertei.ro.

Pentru informații suplimentare, Asociația Grupul pentru Dezvoltare Locală – G.A.L. Codrii Herței va pune la dispoziție un birou de relații cu publicul deschis de luni pana vineri, de la 9.00-14.00, la sediul din localitatea Dragalina, comuna Cristinești, județul Botoșani. Ne puteți contacta la numărul de telefon – 0752109965, e-mail: [email protected].

Variantele  electronice (suport CD/DVD) sau pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii lansate sunt disponibile la sediul G.A.L. Codrii Herței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *