Acțiune a polițiștilor, la sfârșitul săptămânii, în orașele Săveni, Flămânzi, Darabani și Stefănești. Zeci de amenzi au fost date

Acțiune a polițiștilor, la sfârșitul săptămânii, în orașele Săveni, Flămânzi, Darabani și Stefănești. La data de 25 martie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale dar și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 109 persoane și au fost controlate 84 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale în valoare de 8.555  de lei, au fost efectuate 11 testări alcooltest și au fost reținute 3 permise de conducere.

În aceeași zi, în decurs de 4 ore,  polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale dar și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 45 de persoane și au fost controlate 43 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 7 de sancțiuni contravenționale în valoare de 7.365  de lei și au fost efectuate 3 testări alcooltest.

Duminică, 26 martie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 8 au organizat o acțiune pentru  prevenirea oricăror fapte antisociale și pentru impunerea unui climat de siguranță publică în piețe și târguri.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 29 de persoane și au fost controlate 11 autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 de sancțiuni contravenționale în valoare de 1500  de lei și a fost reținut un certificat de înmatriculare.

Tot duminică, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale dar și pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere comise ca urmare a consumului de alcool.

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 42 de persoane și au fost controlate 37 autovehicule.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de 9.825  de lei și au fost efectuate 2 testări alcooltest, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *