Dureros! O mămică cu trei copii din Botoșani, părăsită de soț, are nevoie de ajutor. Femeia caută un loc de muncă

O mămică de 32 de ani, din Botoșani, trece prin clipe dureroase. Părăsită de soț, femeia a rămas cu trei copii, de șapte, cinci și doi ani, cu care trăiește într-o locuință închiriată. Bărbatul nici nu vrea să audă să își ajute copiii financiar așa că femeia este nevoită să se descurce singură.

Locuiește cu chirie de 250 euro pe luna, iar dorința femeii este sa-și găsească un loc de munca, pentru a putea achita chiria lunară. Pana acum s-a descurcat din indemnizație și alocație, dar a ajuns într-un impas și are nevoie de sprijin. Nu are nici un ajutor de nicăieri, părinții săi fiind decedați de mult timp și nu are cu cine lăsa copilașii ca să meargă să lucreze în străinătate.

Face un apel către cei cu inima buna, pentru a o ajuta cu orice e nevoie pentru copii. De asemenea, își dorește sa muncească, oriunde.

„Va rog sa ma ajutați, nu am crezut ca voi ajunge sa cer vreodată ajutorul de la cineva. Dar, iată ca o fac pentru binele copiilor mei. Nu vreau decât sa muncesc, îmi este foarte greu sa ma descurc, din alocație și indemnizație”, mărturisește mama.

Cei care vor să o ajute o pot contacta pe Andreea Ursu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *