FOTO Botoșănenii George Burcea și Viviana Sposub au dat lovitura în America. Niciodată în România nu ar fi avut o asemenea șansă

Au trecut deja câteva luni de când Viviana Sposub și George Burcea au renunțat la România pentru a sta împreună în SUA.

După ani de zile în care a cochetat cu televiziunea, Viviana Sposub a renunțat la lumina reflectoarelor, iar acum trăiesște visul american. Și-a însoțit iubitul în America, unde a filmat pentru rolul pe care l-a primit în serialul „Wednesday”, regizat de Tim Burton, al cărui prim sezon s-a bucurat de un succes incredibil pe Netflix.

Viviana Sposub și George Burcea postează des pe rețelele sociale diverse fotografii și videoclipuri din SUA, iar fanii îi răsplătesc cu numeroase aprecieri. Cei doi și-au petrecut și Revelionul în America, iar prezentatoarea spunea că visul de a ajunge în Times Square a devenit realitate.

„Plâng! Cel mai frumos Revelion din viața mea!!! New York este magic, iar faptul că am putut participa la petrecerea din Times Square este un vis devenit realitate…”, a scris bruneta pe Instagram, în prima zi din noul an.

George Burcea are succes pe plan profesional. În această perioadă promovează serialul „Wednesday” în care joacă, de pe Netflix. Îl promovează în mai multe state din SUA și urmează să ajungă și în Costa Rica.

Viviana și George par foarte încântați de ideea de a părăsi România și s-au adaptat foarte bine și repede peste ocean.

Când vine vorba de Viviana, în ultima vreme e ceva mai absentă de pe rețelele sociale. Nu se știe dacă și-a gasit și ea ceva de lucru acolo, însa, potrivit postărilor ei, pare că îi e foarte dor de casă, de familie și de fostul job de la Kanal D.

Pentru a trece mai ușor peste despărțirea de familie, luna trecută sora și mama ei au mers în America, acolo unde Viviana a sărbătorit-o pe sora ei. „Noi 3! Am sărbătorit-o pe Biuța care a împlinit 33 de ani, deși pare că abia a făcut douăzeci și un pic. La mulți ani, Bianca! La mulți ani, mami! La mulți ani nouă! Vă iubesc!”.

Sursa: RomaniaTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *