Accident din cauza vitezei! O femeie din Botoșani a văzut moartea cu ochii după ce un tânăr a intrat cu mașina în ea, apoi s-a oprit în copac

Foto: arhiva

O femeie din județul Botoșani a văzut moartea cu ochii după ce un tânăr a intrat cu mașina în autoturismul condus de ea, apoi s-a oprit într-un copac.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Suceava. Sebastian C., din Mitocu Dragomirnei, a condus autoturismul Vw Golf Variant, pe strada Mitocului din municipiul Suceava, iar la un moment dat, pe fondul vitezei excesive, în timp ce era angajat în depășirea autoturismului Vw CC, înmatriculat în Marea Britanie, condus în aceeași direcție de mers de către  Adriana R., de 47 ani, din comuna Cândești, județul Botoșani, a intrat în coliziune laterală cu acesta.

Ulterior, mașina acestuia a intrat în coliziune cu un arbore situat pe partea stângă a sensului de mers. Șoferul de 20 de ani a fost rănit și transportat la spital. Nici el, nici șoferița nu erau sub influența băuturilor alcoolice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *