O recunoașteți pe această copilă din Botoșani? Acum este un cunoscut model din România

Acum este un cunoscut model din România, care a colaborat cu marele creator de modă Cătălin Botezatu. Are 30 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Drept Titu Maiorescu din Bucureşti. Nu a profesat, însă, nicio zi în domeniu şi a reuşit să îşi câştige banii doar din lumea modei, în care a intrat încă de la o vârstă fragedă.

Este vorba despre Gabriela Prisacariu, o tânără originară din comuna Tudora, județul Botoșani. Are 1.80 m înălţime, trupul sculptat parcă special pentru modeling, cu picioare slabe şi lungi şi o talie ca trasă prin inel.

Gabriela a devenit cunoscută în showbiz după ce s-a căsătorit cu prezentatorul tv Dani Otil, cu care și un copil, Tiago. Gabriela Prisăcariu a fost poreclită „Scorpia” în tinereţe, după ce a participat la Supermodels by Cătălin Botezatu şi certurile zilnice cu colegele i-au adus acest nume.

Cu toate acestea, după acest concurs de televiziune nu a fost niciodată implicată în scandaluri mediatice, se declară o familistă convinsă și este un exemplu pentru multe mămici din România.

Recent, tânăra a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea de pe vrema când copilărea la Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *