Un drum județean din Botoșani va fi modernizat cu aproape 8 milioane de euro. Lucrarea, scoasă la licitație

Un drum județean din Botoșani va fi modernizat cu aproape opt milioane de euro. Direcția Județeană de Drumuri și Poduri (DJDP) a anunțat lansarea licitației pentru modernizarea drumului județean DJ 294B, Stefanesti- Murguța- Dobârceni, pe o lungime de aproape 11 kilometri.

Lucrările vor fi executate pe tronsonul cuprins între kilometri 2+400 și 13+010

Valoarea estimată a acestei lucrări este de 35.028.727,24 lei, exclusiv TVA , din care

  •  Constructii si instalatii aferente investitiei de baza – 34.678.474,65 lei
  • Lucrari de constructii si instalatii aferente Organizarii de santier – 350.252,59 lei

Licitația organizată de DJDP Botoșani va avea loc pe 8 mai, firmele de construcții interesate de executarea lucrării putând depune ofertă până la data respectivă.

Dan Șlincu: „PSD susține reglementarea pieței asigurărilor auto prin stabilirea prețurilor rezonabile și tragerea la răspundere a companiilor și a autorităților din domeniu”

One thought on “Un drum județean din Botoșani va fi modernizat cu aproape 8 milioane de euro. Lucrarea, scoasă la licitație

  1. Trebuie sa fim optimisti. La acest drum se vor turna straturile la grosimea din proiect. Nu se va inlocui criblura de cariera de munte cu pietris de rau sau cu piatra de Ripiceni. Dozajele de filer si de bitum vor fi cele din retetele de preparare a mixturilor. Politicienii, proiectantii, constructorii, dirigintii, inspectorii vor fi toti in armonie vor colabora spre binele comun al lucrărilor de calitate si durabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *