Strategiile pe care e bine sa le eviti cand pariezi

De fiecare data cand vrei sa pariezi te gandesti sa nu te bazezi doar pe noroc si incepi sa cauti cele mai bune strategii de pariere. Ai auzit cu siguranta de Sirul Fibonacci, de strategiile Martingale, D’Alembert si multe alte strategii despre care toata lumea spune ca dau rezultate foarte bune daca stii cum sa le pui in aplicare.

Dar nu toate strategiile sunt bune si sunt si multe care reprezinta calea cea mai simpla spre pierderi si spre bilete necastigatoare. Un sfat pentru orice incepator este sa alegi o casa buna, precum 888, profita la maxim de bonusurile disponibile si pariaza cumpatat, de divertisment. Citeste mai multe păreri 888 pe siteurile care realizeaza recenzii obiective ale caselor de pariuri.

Regula de aur a pariurilor sportive

Regula de aur legata de strategiile la pariuri sportive este simpla: nu utiliza nicio strategie, oricat de buna si de simpla ar fi, daca nu stii nimic despre ea, daca nu ai suficienta experienta pentru a putea sa o folosesti in cele mai bune moduri. Un exemplu de alegere proasta in privinta strategiilor poate fi Formula lui Kelly.

Cu ajutorul ei calculezi rapid sumele exacte pe care le vei miza pe fiecare pariu in functie de cotele existente, de probabilitatea de castig alocata unui pariu. In lipsa unui model de analiza foarte detaliat si pe care stii sa il folosesti in calcule este o strategie care iti va aduce zero castiguri si chiar pierderi importante.

Vei evita si strategiile care nu se potrivesc, nu se muleaza pe stilul tau de pariere sau pe sportul ales. Chiar daca toata lumea spune ca sunt bune si ai si rezultate, vezi la altii ca apar castiguri bune este bine sa incerci sa te gandesti de doua ori pana sa le pui in practica. Intai iti definesti clar stilul de pariere, dupa care citesti si te informezi despre ce fel de strategii vor functiona in momentul in care vrei sa pariezi avand o astfel de strategie.

Nu paria pe cotele cele mai mari de fiecare data!

Nu iti vor aduce castiguri deloc strategiile in care pariezi pe tot ce prinzi bazandu-te doar pe cotele cele mai mari existente, pe concurenti sau echipe in x culoare, pe mai multi jucatori care in trecut au avut performante bune etc. Ideea e foarte simpla: cu cat regulile si strategiile par sa fie mai aproape de perfectiune si promit multe castiguri, cu atat vei avea sanse si mai mari sa pierzi enorm.

O altfel de strategie de evitat cand pariezi este cea in care te bazezi pe niste statistici combinate cu niste ponturi prea bune ca sa fie adevarate si reale, si peste toate mai incerci si strategii complexe sau combinatii de strategii unice, pe care nici macar nu le-ai incercat si nici nu stii daca vor functiona sau nu.

Nu vei face decat sa pierzi si sa ai si mai multe bilete necastigatoare si sa alimentezi dependenta de pariurile sportive, foarte periculoasa, greu de combatut si foarte greu de tratat, de evitat odata ce te-ai infectat cu „microbul” pariurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *