FOTO Botoșăneanul care a luat foc în garsonieră are nevoie urgent de sânge. „Facem apel la toți cei care vor sa îl ajute”

Botoșăneanul care a luat foc în garsoniera sa, miercuri seară, are nevoie urgent de sânge. Alexandru a suferit arsuri grave, iar medicii botoșăneni au decis să îl trimită la un spital din Iași.

Alexandru este tânăr care lucrează în piața centrală din municipiul Botoșani, iar cei care îl cunosc spun că este foarte muncitor.

„Oameni buni, aseară a luat foc garsoniera unui tânăr de 28 de ani, acesta se afla în stare grava și are nevoie neapărat de sânge. Facem apel la toți cei care vor sa îl ajute sa doneze sânge indiferent de grupa pe care o au. Se donează la Centrul de Transfuzii de la Spitalul Județean Mavromati Botoșani, cu specificația, pentru Aparaschivei Alexandru Nicolae, Spitalul de Chirurgie plastica și reconstrucție, Iași secția Arși. Va rog sa ne adunam în număr cât mai mare, se donează începând de luni 27.03.2023”, este apelul făcut de cunoscuții acestuia.

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, a ajuns la spital în stare gravă după ce garsoniera unde locuia a fost cuprinsă de flăcări. S-a întâmplat miercuri seară, la etajul al IV – lea al unui bloc de pe strada Aleea Crizantemelor din municipiul Botoșani. Alarma a fost dată puțin înainte de ora 20.00.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, dar și un echipaj SJA. Aceștia au constatat că ardeau mocnit bunurile din interiorul garsonierei, iar proprietarul era căzut în baie, inconștient.

„Scos din interior de pompieri, acesta a fost preluat de paramedicii SMURD. Ulterior, tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Incendiul a fost stins în limitele găsite. Nu s-a impus evacuarea altor locatari. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de o țigară nestinsă, care a căzut peste materiale combustibile”, precizează ISU Botoșani.

Intervenția a fost îngreunată din cauza autoturismelor care erau parcate pe căile de acces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com