Cei mai buni elevi din Botoșani la Olimpiada de geografie. Cine va reprezenta județul la etapa națională!

foto: playtech.ro

Nu mai puțin de 11 elevi de la mai multe școli din județul Botoșani s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Geografie.

Este vorba de Tudor Constantin Prisacariu, clasa VIII-a- Școala Gimnazială ”Mihail Kogălniceau” Dorohoi, Anisie Tudor Ștefan- clasa IX-a, Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani, Lepărdă Raluca- clasa IX-a, Liceul Regina Maria Dorohoi, Nițișor Tudor-clasa IX-a, Colegiul Național ”A.T.Laurian” și Coroliuc Andrei Sebastian, clasa IX-a, Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani.

La clasa X-a s-au calificat elevii: Clapon Adrian Teodor, de la Colegiul Național ”A.T. Laurian”, Murariu Alexia, Colegiul Național ”Mihai Emiescu”  și Pălimariu David Alexandru- Colegiul Economic ”Octav Onicescu”.

La clasa a XI-a, județul va fi reprezentat de: Munteanu Radu Ovidiu de la Liceul Regia Maria Dorohoi și Sofian Lavinia Nicoleta de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, în timp ce la clasa XII-a de Atănăsoaei Denis Andrei de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” . Vezi aici elevi calificati la olimpiada geografie și profesorii care i-au pregatit!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *