Doliu în educație! A murit o profesoară din Botoșani care a adus medalii importante în județ. „Iubea meseria ca pe copilul ei”

Este din nou doliu în educația botoșăneană după ce o profesoară apreciată de la un liceu din Botoșani s-a stins din viață. Este vorba despre Larua Cojocariu Laura, în vârstă de 63 de ani, care a adus medalii importante în județul nostru. Elevii săi au participat la competiții de renume mondial, european și național și s-au întors cu rezultate remarcabile.

Laura Cojocariu a fost profesor la Liceul cu Program Sportiv Botoșani încă de la înființarea acestei unități de învățământ. Aceasta s-a stins din viață miercuri noapte.

„A avut rezultate la nivel mondial, europen, balcanic, național cu elevii pe care i-a antrenat. Un om de excepție, o colega deosebita, o mama exceptionala. Un profesor dedicat trup și suflet meseriei pe care o iubea ca pe copilul ei!”, ne-a mărturisit prof. Iolanda Daniela Vieru.

„Fără cuvinte… Ne-ați fost mentor, ați fost alături de noi, ne-ați sfătuit, ne-ați îndrumat spre un drum bun în viață, ne-ați ajutat.. Ați fost acolo pentru noi, mereu.. iar acum, tot ce ne-a mai rămas sunt clipele adunate împreună… Noi, ‘copiii’ dumneavoastră suntem muți și cu inima sfâșiată. V-am iubit și o sa vă iubim în continuare.. Nu o să vă uităm vreodată… Cele mai bune antrenamente au fost alături de dvs.. Dumnezeu să vă odihnească lângă cei drepți!”– Ichim Daniela Petronela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *