Copil mușcat de câinele unui botoșănean care l-a abandonat la Suceava. Primarul Sucevei: Nu căutăm o scuză, nu vrem să intrăm în conflict cu alții

foto arhiva

Un copil a fost mușcat de câinele unui botoșănean care l-a abandonat la Suceava. Nenorocirea s-a produs în weekend, pe strada Parcului din municipiul Suceava, a anunțat, miercuri, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Potrivit acestuia, animalul a fost adus din zona Icușeni, de la Vorona, și au fost anunțați polițiștii botoșăneni pentru a lua măsuri împotriva proprietarului acestuia.

„Acest câine a fost identificat, a fost capturat și a fost identificat de oamenii care au fost în zonă ca fiind câinele care a mușcat copilul. Fiind acel cip, a fost identificat, este un câine adus din Icușeni, județul Botoșani. Ca atare, s-a făcut o adresă către Inspectoratul de Poliție Județean din Botoșani, la Biroul pentru Protecția Animalelor, sigur este aici și numele persoane, dar nu îl dau aici, am făcut o adresă oficială la Botoșani, am dat toate datele de identificare ale proprietarului să ia măsurile necesare. Nu căutăm o scuză, nu vrem să intrăm în conflict cu alții, dar asta e realitatea”, a declarat primarul Ion Lungu.

Conform primarului Ion Lungu, polițiștii urmează să cerceteze cum a ajuns patrupedul la Suceava și cine l-a abandonat pe străzi. Câinele este acum în adăpostul din Lunca Sucevei.

Botoșănenii vor scoate mai mulți bani din buzunar pentru mielul de Paște. Cât va costa carnea de miel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *