Un tânăr s-a apucat de furat dintr-o autoutilitară parcată în zona Pieței Centrale. A fost reținut de polițiștii botoșăneni

Un botoșănean s-a apucat de furat dintr-o autoutilitară parcată în zona Pieței Centrale, însă a fost prins de oamenii legii.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 29 de ani, din muncipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 20 martie 2023, în timp ce se afla în zona Pieței Centrale, din municipiul Botoșani, profitând de faptul că persoana vătămată a lăsat neasigurată o autoutilitară, ar fi pătruns în interiorul acesteia și ar fi sustras mai multe produse agroalimentare, valoarea acestora fiind estimată la 1.500 de lei”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *