FOTO Emoționant! Un băiețel de 5 ani și-a sărbătorit ziua alături de pompierii botoșăneni. Le-a adus acestora peste 50 de scrisori de la elevi din două școli

Întâlnire emoționantă între un băiețel de 5 ani și salvatorii botoșăneni. Andrei, care împlinește 5 ani, duminică, a dorit să își aniverseze ziua în avans alături de pompieri.

Copilul, însoțit de doi prieteni, a mers, marți, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență cu o mașină de pomperi, confecționată din carton, cu peste 50 de mesaje adresate salavatorilor.

Andrei împlinește 5 ani, duminică. Cel mai mult și-a dorit să petreacă o zi alături de pompieri. Entuziasmat și cu mari emoții a pășit, astăzi, pe poarta Detașamentului de Pompieri Botoșani. Însoțit de cei mai buni prieteni, Matei și Luca, a studiat autospecialele de intervenție și a adresat o mulțime de întrebări pentru a înțelege cum funcționează fiecare accesoriu, în parte. Ca bucuria lui să fie deplină, cât timp a vizitat subunitatea, a purtat una dintre căștile de protecție pe care pompierii le folosesc în misiuni. Cu siguranță, nici salvatorii botoșăneni nu vor uita această zi. Andrei le-a adus o mașină de pompieri, confecționată din carton, plină cu mesaje și dulciuri. A reușit să adune peste 50 scrisori de la elevii din clasele pregătitoare și a II-a de la Școlile Gimnaziale din Răuseni și Albești, cu ajutorul celor doi prieteni, care l-au însoțit. La mulți ani, Andrei! Sperăm ca toate visurile pe care le ai să devină realitate! Te așteptăm în echipa noastră!, este mesajul transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *